NO |

ENG

Frakt & retur

Frakt

Alle bestillinger sendes med Posten. Bestillingen din blir levert hjem i postkassen. Dersom det ikke er plass i postkassen vil du få en sms eller e-post med melding om henting på  ditt nærmeste postkontoret eller Post i Butikk. Alle pakker leveres med sporing.

Hva er leveringstiden?

Leveringstiden er 2-4 virkedager. Med forbehold om forsinkelser i perioder med mye pågang hos Posten/Bring. Vi sender alle bestillinger dagen etter bestilling er mottatt. Bestillinger med personalisering blir sendt innen 2 virkedager. 

Hva er leveringstiden på varer som er laget etter kundens ønske?

Alle produkter som lages etter kundens ønsker og preferanser, avtales dette ved bestilling

Hvor mye betaler jeg i frakt?

Vi har fast frakt kr 70 i hele Norge.

Varen jeg mottok er ødelagt, hva gjør jeg? 

Send mail til post@designbycarta.no  og legg ved bilde

Retur

Du kan returnere en vare du har kjøpt hos oss innen 14 dager etter du mottok varene. Kjøper må selv dekke returkostnadene. Produktet skal være i samme stand som da du mottok varen. Send oss en mail til post@designbycarta.no om retur og bestillingsnummer. Send oss pakken i retur til adresser under.Beløpet på refundert produkt refunderes når vi har mottatt og behandlet returen – dette tar vanligvis 10 virkedager. 

Returadresse:
Design by Carta
Elgefaret 65
1362 Hosle

Bytte varer
Ønsker du å bytte en vare, så returnerer du varen du ikke ønsker til oss. Deretter legger du en ny bestilling i nettbutikken med en ny betaling. Retur kostnadene står kjøper for selv. 

Varer som ikke kan returneres
Om varen er brukt, orginalemballasjen er skadet eller om varen mangler medfølgende lapper godkjennes ikke returen.

Har du fremdeles spørsmål om retur og bytte? Vennligst ta kontakt med oss på post@designbycarta.no   så skal vi hjelpe deg så fort vi kan!

Angrerett

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra tidspunktet du mottar varene fra Design by Carta. Skal du ikke være fornøyd så hjelper vi deg, send oss en mail på post@designbycarta.no .

I henhold til angrerettloven (lov om opplysningsplikt og angrerett) har du som forbruker rett til å angre på ditt kjøp innen 14 dager etter du mottar varen. Forbrukeren står for kostnad ved retur av varer. Angrerettskjema finner du i ordrebekreftelsen du mottok på din oppgitte mail. 

Hvordan angrer jeg kjøpet og returnerer en vare?
Dersom du benytter deg av angreretten så må angreretten benyttes innen 14 dager etter du har mottatt varen. Du må snarest innen fristen har gått ut sendt oss en mail med angrerettskjema til post@designbycarta.no 

Når returen har kommet til oss, behandler vi din retur innen 10 arbeidsdager og kontakter deg ved eventuelle spørsmål. Tilbakebetaling skjer oftest i løpet av et par arbeidsdager.