NO |

ENG

e9f471b6 5f6d 4a77 ba40 9caa79fef9e3 e1682430514112

Om
DESIGN by CaRta

Er grunnlagt og drevet av Maryam, en designer som jobber fra  sitt Oslo – baserte verksted på Tåsen.

Hennes største inspirasjonskilde er farger, form og tekstur i den nordiske naturen. Alle designprodukter  lages i begrensede utgaver, og hun har som mål å bringe et snev av varme og skjønnhet til alle hjem – gjennom hennes design.

Hun former det meste av keramikken for hånd, og føler at ved å modellere og skape noe ut av ingenting er veldig inspirerende, og hele den langsomme prosessen er en øvelse i kreativitet og tålmodighet.

“Jeg elsker glass i alle dens former. Det er et magisk, fasinerende og lokkende materiale; glitrende og reflekterende, som overfører og bryter lys – klar eller mystisk, og har en skjønnhet som kan konkurrere med dyrebare edelstener. “

norwegianmade ektevare 3
Laget i Norge

Norwegian Made er en merkeordning som forteller at produkter med konglemerket er laget i Norge. Når du kjøper et produktet merket med Norwegian Made får du et produkt som er produsert i Norge, noe som innebærer bærekraftig, grønn og etisk produksjon.

Sertifisert norsk produsent

Design by Carta er sertifisert Norwegian Made Produsent, noe som garanterer at bedriften tilbyr norskproduserte kvalitetsvarer.

Omtale: Scan Magazine, Mai 2023